Persoonlijke coaching

 

Verheldering & Inzicht

Als  je zoekende bent waar je op dit moment staat in je leven kan een  energetisch coaching gesprek helderheid geven.  Ik ben ervaren in het meekijken bij persoonlijke processen. Ik kijk daarvoor met je mee op; rationeel (je hoofd-gedachten) hart (verlangen van je ziel) emotioneel (onderbuik) relationeel (systemische omgeving; zowel huidige familie of familie van herkomst en voorouders)  gedrag (doen-actie) en op fysiek (lijfelijk) niveau. Daarbij maak ik gebruik van een reading achtergrond. Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kom. In het coaching gesprek stem ik me intuïtief af op jouw vraag en onderzoek ik samen met jou waar nodig  naar de oorsprong van het dilemma en hoe jij een volgende stap kunt zetten. Daarvoor maken we een plan van aanpak waarin concrete handvatten en eventuele oefeningen worden aangereikt. Deze kunnen helpen om je leven een richting en vorm te geven die bij jou past, waar jij gelukkig van wordt.

Jouw vraag in een persoonlijke coaching sessie kan betrekking hebben op verschillende levensgebieden.  Relatie, ouderschap, familie, werk, gezondheid, persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling. Wanneer je wat zoekende of onderzoekende bent waar je kracht ligt of waarom je telkens vastloopt in dezelfde valkuil. Je hebt behoefte aan verheldering, inzicht en ordening. 

In het leven gaat het erom jouw unieke gave te (leren) kennen en te delen met de wereld. Daar wordt jij ’t gelukkigst van en je omgeving ook. Hoe klein of hoe groot die bijdrage ook is.

Het loslaten van wat jou op dit moment belemmert of het toelaten wat je nodig hebt, maakt dat je meer in het hier en nu kan leven. Zo kan je meer in jouw eigen flow zijn. Het helpt je te genieten van je leven of te accepteren wat er in je leven gebeurt ( gebeurd is).

 

Ik help je graag met het verhelderen van situaties, zodat je je bewust kunt worden en inzicht krijgt in de situatie, je gedachten en je handelen en deze zo nodig te veranderen.

 

Wat kan ik voor je doen?  

Je krijgt meer helderheid in dilemma’s waarmee je worstelt en inzicht in je persoonlijke levens processen.

Je leert beter om gaan met je emoties en deze makkelijker los laten.

Je gaat inzien welke factoren jouw levensgeluk in de weg kunnen staan.

Je ontdekt wat je wilt veranderen, waar je naartoe wilt werken.

Je leert hoe je gedachten en gedrag kunt omvormen en iets nieuws kunt gaan creëren.

Je voelt meteen verandering in je gevoel en in je lijf.

Je ervaart meer rust  in je dagelijkse leven.

Tevens kan ik je op weg helpen door je te leren hoe je onderstaande hulpvolle technieken kunt toepassen op jezelf.